Ποια τα οφέλη από την αντικατάσταση του συστήματος εξαγωγής του οχήματος σας στην GPexhaust;

Οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων, μηχανών και φορτηγών αφήνουν περιθώρια για βελτίωση, όταν πρόκειται για ιπποδύναμη και ροπή. Για να μην πούμε  ότι αυτά τα οχήματα χρησιμοποιούν χαμηλότερης ποιότητας υλικών για να μειώσουν το κόστος.

Η αντικατάσταση του συστήματος εξαγωγής του οχήματος σας στην GPexhaust  μπορεί να απελευθερώσει αρκετή από τη δύναμη του κινητήρα του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας. Αυτά τα συστήματα επιτρέπουν πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική διαδρομή για τα καυσαέρια να διαφύγουν. Αυτό σημαίνει πως ο κινητήρας του οχήματος σας “αναπνέει” καλύτερα, έτσι εφόσον το καύσιμο, κατά την καύση του, βγαίνει  από τον κινητήρα γρηγορότερα και είναι δυνατή η είσοδος νέου καύσιμου και αέρα στην μηχανή τα νέα  καύσιμα θα δώσουν μεγαλύτερη δύναμη στον κινητήρα.

Υπάρχουν πολλά άλλα συν από την αντικατάσταση του συστήματος  εξαγωγής στην GPexhaust. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα είναι η πιο επιθετική εμφάνιση της εξάτμισης, τόσο οπτικά όσο και ακουστικά. Ανάλογα με το σύστημα, θα πάρετε ένα πιο επιθετικό, πιο μπάσο ή πιο «άγριο» ήχο που βρίσκεται στα περισσότερα τελευταίας τεχνολογίας σπορ αυτοκίνητα. Πολλά από τα συστήματα εξαγωγής είναι ελαφρώς πιο δυνατά από ό, τι τα συστήματα εξαγωγής που τοποθετούμε εμείς ενώ μπορούν, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας να είναι πιο «δυνατά» στις υψηλές ή και στις χαμηλές στροφές.

 

Ο τρόπος με τον οποίο οι σωλήνες κάμπτονται επηρεάζει επίσης τη ροή των καυσαερίων. Στην βιομηχανία των οχημάτων υπάρχουν δύο τύποι των κάμψεων που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των συστημάτων εξάτμισης. Τα τυπικά εργοστασιακά συστήματα, καθώς και κάποια aftermarket συστήματα, χρησιμοποιούν ένα πιο «σκληρό» τρόπο κάμψης των σωλήνων. Αυτός ο τύπος δημιουργεί πτυχές στους σωλήνες με αποτέλεσμα να μειώνουν την διάμετρο του και κατά συνέπεια να επιβραδύνουν, ακόμη κι αν δεν είναι εμφανές, την δύναμη του κινητήρα σας. Εμείς στην GPexhaustχρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν πιο ομαλές καμπές έτσι ώστε να διατηρούμε την διάμετρο του σωλήνα χωρίς να μειώνουμε την αντοχή και το πάχος του.

 

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι το υλικό που χρησιμοποιείται

Τα περισσότερα εργοστασιακά συστήματα εξαγωγής κατασκευάζονται από μαλακό σίδηρο με συνέπεια να αλλοιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Εμείς στην GPexhaust χρησιμοποιούμε σωλήνες, σιλανσιέ και τα υπόλοιπα υλικά από  ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτά τα υλικά προσφέρουν καλύτερα επίπεδα διατήρησης από τα εργοστασιακά τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό τους. Έτσι διαρκούν περισσότερο και το πιο σημαντικό είναι ότι διατηρούν την απόδοση του κινητήρα σας για πολύ περισσότερο χρόνο. Για τον λόγο αυτό στην GPexhaust δίνουμε 3 έως 4 έτη εγγύησης,  ανάλογα με την βελτίωση που θα κάνετε. Η διάμετρος των σωλήνων που χρησιμοποιούνται στο σύστημα είναι επίσης σημαντικός παράγοντας. Εξαρτάται βέβαια και από τον τρόπο που θα χρησιμοποιείται το όχημα σας. Τα περισσότερα οχήματα θα βελτιώσουν την απόδοση τους αν τοποθετήσετε μεγαλύτερης διαμέτρου σωληνώσεις, αλλά από κάποιο σημείο και ύστερα μπορούν να βλάψουν πραγματικά την απόδοση του κινητήρα και ακόμη να αυξήσουν το κόστος καύσης, που στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Η εμπειρία μας αλλά και ο επαγγελματισμός μας, που είναι εμφανής σε κάθε εργασία μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, την γενική βελτίωση του οχήματος σας ( Τουρμπίνα κλπ.)  αλλά και τα γενικότερα στοιχεία του οχήματος σας. Κάθε όχημα μπορεί να δεχθεί από λίγες έως άπειρες βελτιώσεις και δεν είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν πραγματικά τις δυνατότητες των οχημάτων σας. Στην GPexhaustέχουμε πραγματικές γνώσεις των δυνατοτήτων όλων σχεδόν των τύπων οχημάτων και μπορούμε να σας καλύψουμε σε κάθε απορία σας.


Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για τις δυνατότητες του οχήματος σας και τις ενδεχόμενες βελτιώσεις που μπορεί να κάνετε. Δεν έχει σημασία ποια κατεύθυνση θα επιλέξετε το σίγουρο όμως είναι πως μια βελτίωση του συστήματος εξαγωγής του οχήματος σας θα βελτιώσει την απόδοση του κινητήρα σας. Είτε η επιλογή είναι η βελτίωση της εμφάνισης, οι υψηλές αποδόσεις είτε η βελτίωση σε σχέση με τα εργοστασιακά συστήματα μην διστάσετε να επισκεφτείτε. Το σωστό σύστημα εξαγωγής μπορεί να αλλάξει δραματικά το αυτοκίνητο και την μηχανή σας προς το καλύτερο και στην
GPexhaust το έχουμε αποδείξει πολλές φορές.  

 

1 Comment

  • Καλησπερα! Ενδιαφερομαι για downpipe me hjs 200 καταλυτη σε seat leon 1.4tsi! Μπορω να χω ενα ευρος τιμης αν ειναι ευκολο κ τα κοστη ακομα κ σε ολοκληρωμενο συστημα εξατμισης; Ευχαριστω πολυ

Leave comments

Back to top